Från kompakta bordsskrivare till robusta avancerade industriskrivare

Vi är återförsäljare för marknadens bästa etikettskrivare och håller mycket konkurrenskraftiga priser. I vårt mycket breda sortiment hittar ni skrivare för just er verksamhet. Vi har skrivare för praktiskt taget samtliga uppgifter och utskriftsvolymer – från kompakta bordsskrivare till robusta och avancerade industriskrivare för verksamhetskritiska processer.

Bordsskrivare

Industriskrivare

Healthcare

Bordsskrivare
Flexibla bordsskrivare för mindre utskriftsvolymer med en imponerande driftsäkerhet. Finns i många olika utförande för att passa kundens specifika behov.

Industriskrivare
Etikettskrivare för stora och medelstora volymer. Vi har maskiner som klarar extrema utskriftsfrekvenser och stora påfrestningar med optimal utskriftskvalitet. Vårt breda urval av robusta och tillförlitliga industriella och kommersiella skrivare används inom ett stort antal branscher – sjukvård, detaljhandel, fabrik och kontor.

Skrivare för sjukvård och laboratorier
Skrivare med just de egenskaper som gör dem till ideala skrivare för användare inom sjukvård och laboratorier. Med en enastående utskriftskvalitet och tillförlitlighet medverkar Zebras skrivare till att säkerställa en optimal patientidentifikation.