Ideala etikettskrivare för sjukvård och laboratorier

Vi har etikettskrivare med just de egenskaper som gör dem till ideala skrivare för användare inom sjukvård, med en enastående utskriftskvalitet och tillförlitlighet. Med en stor erfarenhet av applikationer inom sjukvården, har vi skrivare med oöverträffade anslutningsmöjligheter till befintliga system och databaser.

Våra bordsskrivare från Zebra, TSC och Honywell ger utmärkta resultat vid utskrifter av etiketter i patientnära verksamheter. Exempelvis etiketter för provrör eller remisser. Industriskrivare är ideala för utskrifter av större volymer av etiketter för läkemedel, prover, remisser m.m.

 

LabCopy™
Korrekt identifiering av patienter, läkemedel och prover är grundläggande för att uppnå god patientsäkerhet. Vårt system LabCopy™ garanterar att rätt information överförs från ett underlag till ett annat utan förvanskning eller förändring. LabCopy™ är ett kostnadseffektivt hjälpmedel för verksamheter som strävar efter att eliminera de risker som mänskliga misstag kan medföra vid överföring av information – till exempel vid provtagning eller ordination av läkemedel.

LabPrint™
Systemet LabPrint™ erbjuder användaren ett snabbt och enkelt sätt att skriva ut etiketter på plats utan skrymmande datorer eller komplicerad programvara. LabPrint™ integrerar skrivare, tangentbord och programvara och tillgodoser på ett smidigt sätt personalens löpande utskriftsbehov.

Etiketter för sjukvård och laboratorier
Säker patientidentifiering är ett av fundamenten för patientsäkerhet. Vi kan erbjuda våra kunder etiketter som med säkerhet fungerar i de extrema miljöer som kan förekomma på sjukvårdsavdelningar och laboratorier. Vi har etiketter som klarar mycket hårt slitage och samt exponering för mycket starka rengörings- och lösningsmedel. Den information som tryckts på etiketten sitter i likhet med själva etiketten helt säkert.